Frankrijk, Etang Cache 2017

ETANG CACHE, OKTOBER 2017 :

In oktober 2017 zijn wij afgereisd naar Frankrijk om op een water van fransekarpers.nl ons geluk te beproeven, het water wat wij hebben gekozen is het mooie Etang Cache gelegen aan de voet van de Dordogne nabij Limoges. Etang Cache is pas open sinds 2010 en hier liggen zeker mogelijkheden om je PB naar boven bij te stellen. Er zit een mooi bestand van oude karpers die al jaren in dit 250 jaar oude meer rond zwemmen. De vertaling van Etang Cache is “het verborgen meer”, het meer heeft zeker een aantal verborgen schatten. Naast het oude bestand zijn er in 2010 een aantal karpers uitgezet met daaronder heel veel dertigers en zeker twee vissen zijn inmiddels al 47 pond.

Wij hebben ons goed voorbereid en hebben gekozen om 2 soorten freezerbaits mee te nemen van evolution products te Franeker, we hebben gekozen voor de Milk & Fruit en de Krill Shrimp Trassi Boilies. Deze bollen zijn ons erg goed bevallen en kunnen deze dan ook gerust aanbevelen aan de gene die opzoek zijn naar een goeie bol met veel attractie voor de karpers !!

De eerst 2/3 dagen van de sessie liep niet helemaal zoals wij het hadden gehoopt omdat de vis waarschijnlijk toch eerst wat verstouwen moest krijgen in het voer wat wij aanbieden maar naar deze moeizame start had de karper vertrouwen gekregen en begon de vis zich met enige regelmaat te melden. Wij hebben in totaal op deze sessie 13 prachtige karpers kunnen verleiden tot een aanbeet en voor ons allebei zat er een hele mooie PB bij.

De eigenaren van het water zijn erg vriendelijk en bereid je te helpen waar nodig, dus even vragen en ze helpen je met informatie over het water en het boden verloop !!

 

Kort samengevat : super mooi en rustige omgeving met een mooi water met een gevarieerd bestand tot 47 pond en vriendelijke beheerders !!

 

 !! AANRADER !!

 

VIDEO VAN DE SESSIE :

GEVANGEN VISSEN :

Deel dit :

Scroll to Top