Sessie juni 2015

 

We gaan ons weer klaarmaken ... we hebben er weer zin in !!
De hele voorafgaande week lekker aan het voeren geweest, niet te veel maar gewoon genoeg om de karper wel te proberen naar onze uitgekozen plekken te krijgen.

Naar een week voorgevoerd te hebben is het dan zover, eindelijk weer naar de waterkant !!

Kom je op vrijdag vroeg op je plek om de drukte voor te zijn zitten er sinds de avond ervoor 3 limburgers op onze plek ..... PIEP PIEP PIEP ... Naar een paar keer vloeken en gepraat te hebben met die jongens hebben we er toch voor gekozen om op het zelfde water te gaan zitten alleen dan op een andere stek.
In alle rust alles opgezet en daarna de hengels in het water, veel kleinere plek dus was even passen en meten en daar kwam bij dat we ook in een kleine kom van het water terecht kwamen dus wij moesten ook nog kijken hoe we de lijnen in het water legde zonder elkaar teveel te pesten.

Lijnen uitvaren met een aktion bootje is geen aanrader !!

Dit was de eerste sessie maar ook de laatste sessie voor Cobus in een Action bootje, daarna heeft hij zich gelijk maar een goeie boot aangeschaft 🙂
Aan het einde van het weekend naar geen enkel teken van leven bood zich deze 24 lbs vis aan, geen gevecht en ik had hem binnen no time in het net.

Een teleurstellend weekend maar zoals altijd was het wel weer gezellig en hebben we toch mooi weer gehad !!

Deel dit :

Scroll to Top