Wie zijn wij ?

HET TEAM :

Klaas

Ik ben Klaas, 40 jaar uit het Noorden van het land. Ik heb leren vissen van mijn Opa en mijn broer en ging vroeger altijd met hun op pad om dikke snoeken te vangen maar ook werd er regelmatig gevist op witvis. Ik ben toen ik 18 jaar oud werd bij defensie gegaan als beroeps militair en ben twee keer uitgezonden geweest naar het voormalige Joegoslavië. Ik zat gestationeerd in Duitsland en heb daar mijn vrouw leren kennen die ook het vissen leuk begint te vinden en heb samen een dochter die inmiddels al weer 11 jaar is. Naar 10 jaar ben ik gestopt als militair en ben in de transport terecht gekomen als chauffeur en doe dat nu nog steeds met veel plezier. Doordat ik natuurlijk veel onderweg was omdat ik in eerste instantie internationaal werkzaam was is het vissen op een laag pitje komen te staan. Sinds 3 jaar heb ik nu werk waarbij ik s‘avonds en in het weekend gewoon thuis ben en heb zodoende het vissen weer opgepakt. Ik wilde wat meer aan de waterkant zijn omdat ik het heerlijk vind om in de natuur te zijn en heb zodoende gekozen om op karper te gaan vissen. Heb materiaal gekocht en ben van start gegaan !! Ik vis nu zo vaak als ik kan op verschillende wateren en beleef hier veel plezier aan al is het in mijn ogen pure psychologie om de karper te verleiden om net jouw haak aas er uit te pikken. Ook vis ik in de winter maanden nog steeds op snoek al is dat een stuk minder geworden. Ik ben beheerder en team member van ND Tackle Nederland en hoop de producten in Nederland onder de aandacht te krijgen want ik zelf ben overtuigd van dit product !! Dit was in het kort een introductie van mezelf.

Cobus

Ik ben Cobus 39 jaar en ben woonachtig in Friesland. Ik heb het vissen van mijn vader geleerd doordat we s'avonds naar school vaker gingen vissen, toen ik een jaar of 16 jaar was ben ik gaan varen en dat heb ik meerdere jaren gedaan maar wou wat meer thuis zijn voor mijn gezin en ben toen met het varen gestopt. Toen ik een jaar of 21 was ben ik begonnen met karpervissen en heb ik me eerste hengel gekregen om te proberen of ik het leuk vond om te karper vissen en was toen ook gelijk besmet met het virus. In de jaren erna heb ik mijn tackle langzamer hand verzameld en ben nu in enige regelmaat aan het water te vinden. De laatste jaren vis ik veel samen met Klaas en ook regelmatig met mijn zoon erbij of alleen met mijn zoon die het karper vissen ook erg leuk vind. Ik vis overal en op elk water, ook vissen wij in de winter maanden zo lang als het weer het toelaat. Ook ik ben team member van New Direction Tackle en ben overtuigd van hun ideeën over het ontwikkelen van nieuwe producten voor de karper visser. Dit was in het kort een introductie over mij en ik hoop jullie te kunnen voorzien van leuke / interessante verhalen ....

WAT VIND U HIER :

 

CARP NORTH

Als Carp North willen wij jullie meenemen op onze vis avonturen en de materialen die wij gebruiken. Wij zullen dit doen door middel van blogs, foto's en video's zodat u een goeie indruk krijgt van onze visserij op karper in binnen - en buitenland.

 

New Direction Tackle Ltd.

Als teammembers van New Direction Tackle vertelen wij hier over de producten en het gebruik hiervan. New Direction maakt tackle voor de karper visserij en maakt veelvuldig gebruik van Bluetooth technologie, ook proberen wij op andere gebieden te innoveren en zodoende een stapje in de toekomst te maken.

VOLG ONS OP FACEBOOK :

Team Carp North
Team Carp North heeft een bericht gedeeld.4 weken geleden
Deze week zijn we zelf in Frankrijk en bevissen op John zijn verzoek Pauls pond. Tot nu toe 21 vissen gevangen. Het merendeel is klein maar als je je door de kleintjes weet heen te vangen dan kan er een meer dan mooie beloning tussen zitten. John had de beloning.... 41 pond. Boekingen voor 2020 kunnen gedaan worden.... op dit water hebben we dit jaar geen plek meer.
Team Carp North
Team Carp North heeft een bericht gedeeld.1 maand geleden
🎉We zijn online en dat gaan we vieren!🎂
*** KARPERBOOT.NL WINACTIE ***

Ga jij samen met een vismaat een te gek avontuur aan op één van onze KARPERBOTEN voor een midweek?!

Stap 1: LIKE onze Facebookpagina.👍🏼
Stap 2: DEEL dit bericht op je eigen tijdlijn, openbaar!
Stap 3: TAG je vismaten.🎣

Bij 1350 pagina LIKES maken we de winnaar bekend op onze website; www.karperboot.nl

#boatfishing #bootvissen #carpfishing #karpervissen #karpfangeln #karperboot
#karperwereld #KWO #kwocommunity #arynboats #carp530e #boatlife #carpboat
Team Carp North
Team Carp North heeft een bericht gedeeld.1 maand geleden
Vandaag weer even gesproken met de directie van New Direction Tackle, ze zijn nog steeds druk aan het ontwerpen van nieuwe producten en dus er gaat nog veel meer moois aankomen ! Ook zijn er al leuke producten uitgekomen waarvan een deel in de webshop is te vinden. Vooral de S9 is weer een product waar wij veel van verwachten !

https://www.nd-shop.nl/product/552191/beetmelderset-s9
Team Carp North
Team Carp North heeft een bericht gedeeld.2 maanden geleden
🎣🎣 !!!! WIN WIN WIN !!!! 🎣🎣

3 X New Direction Tackle Spring T10 Bite Indicators

Wil je kans maken op 3 ND T10´s ter ere van het openen van de online winkel, ND-SHOP.NL. Lees hier de voorwaarden :

# Like de pagina.
# Like deze post.
# Tag 2 vrienden.
# Deel dit bericht.

Op zondag 7 april om 20:00 uur gaat er 1 van de deelnemers verrast worden met deze geweldige T10's ter waarde van 45 euro samen.

De T10 spring indicator geeft spanning op de lijn en verbetert de aanbeet detectie. Met de dubbele lijn clip kan je alle diameters nylon en gevlochten draad gebruiken. Ook kan de T10 met de carbon behuizing makkelijk worden gescheiden van de bar beugel door een magnetische koppeling.

Doe mee en dan alleen nog duimen, succes !!
Team Carp North
Team Carp North heeft een link gedeeld.2 maanden geleden
De T10 spring indicator geeft spanning op de lijn en verbetert de aanbeet detectie. Door de dubbele lijn clip kan je met alle diameters nylon en gevlochten draad vissen. Ook kan de T10 met de carbon behuizing makkelijk worden gescheiden van de bar beugel door een magnetische koppeling.
Team Carp North
Team Carp North heeft een bericht gedeeld.2 maanden geleden
WIN WIN WIN
Deel dit :

Scroll to Top