Wie zijn wij ?

HET TEAM :

Klaas

Ik ben Klaas, 40 jaar uit het Noorden van het land. Ik heb leren vissen van mijn Opa en mijn broer en ging vroeger altijd met hun op pad om dikke snoeken te vangen maar ook werd er regelmatig gevist op witvis. Ik ben toen ik 18 jaar oud werd bij defensie gegaan als beroeps militair en ben twee keer uitgezonden geweest naar het voormalige Joegoslavië. Ik zat gestationeerd in Duitsland en heb daar mijn vrouw leren kennen die ook het vissen leuk begint te vinden en heb samen een dochter die inmiddels al weer 11 jaar is. Naar 10 jaar ben ik gestopt als militair en ben in de transport terecht gekomen als chauffeur en doe dat nu nog steeds met veel plezier. Doordat ik natuurlijk veel onderweg was omdat ik in eerste instantie internationaal werkzaam was is het vissen op een laag pitje komen te staan. Sinds 3 jaar heb ik nu werk waarbij ik s‘avonds en in het weekend gewoon thuis ben en heb zodoende het vissen weer opgepakt. Ik wilde wat meer aan de waterkant zijn omdat ik het heerlijk vind om in de natuur te zijn en heb zodoende gekozen om op karper te gaan vissen. Heb materiaal gekocht en ben van start gegaan !! Ik vis nu zo vaak als ik kan op verschillende wateren en beleef hier veel plezier aan al is het in mijn ogen pure psychologie om de karper te verleiden om net jouw haak aas er uit te pikken. Ook vis ik in de winter maanden nog steeds op snoek al is dat een stuk minder geworden. Ik ben beheerder en team member van ND Tackle Nederland en hoop de producten in Nederland onder de aandacht te krijgen want ik zelf ben overtuigd van dit product !! Dit was in het kort een introductie van mezelf.

Cobus

Ik ben Cobus 39 jaar en ben woonachtig in Friesland. Ik heb het vissen van mijn vader geleerd doordat we s'avonds naar school vaker gingen vissen, toen ik een jaar of 16 jaar was ben ik gaan varen en dat heb ik meerdere jaren gedaan maar wou wat meer thuis zijn voor mijn gezin en ben toen met het varen gestopt. Toen ik een jaar of 21 was ben ik begonnen met karpervissen en heb ik me eerste hengel gekregen om te proberen of ik het leuk vond om te karper vissen en was toen ook gelijk besmet met het virus. In de jaren erna heb ik mijn tackle langzamer hand verzameld en ben nu in enige regelmaat aan het water te vinden. De laatste jaren vis ik veel samen met Klaas en ook regelmatig met mijn zoon erbij of alleen met mijn zoon die het karper vissen ook erg leuk vind. Ik vis overal en op elk water, ook vissen wij in de winter maanden zo lang als het weer het toelaat. Ook ik ben team member van New Direction Tackle en ben overtuigd van hun ideeën over het ontwikkelen van nieuwe producten voor de karper visser. Dit was in het kort een introductie over mij en ik hoop jullie te kunnen voorzien van leuke / interessante verhalen ....

WAT VIND U HIER :

 

CARP NORTH

Als Carp North willen wij jullie meenemen op onze vis avonturen en de materialen die wij gebruiken. Wij zullen dit doen door middel van blogs, foto's en video's zodat u een goeie indruk krijgt van onze visserij op karper in binnen - en buitenland.

 

New Direction Tackle Ltd.

Als teammembers van New Direction Tackle vertelen wij hier over de producten en het gebruik hiervan. New Direction maakt tackle voor de karper visserij en maakt veelvuldig gebruik van Bluetooth technologie, ook proberen wij op andere gebieden te innoveren en zodoende een stapje in de toekomst te maken.

VOLG ONS OP FACEBOOK :

Team Carp North
Team Carp North heeft een foto van New Direction Tackle NL gedeeld.2 dagen geleden
Geen simpele LED verlichting maar gewoon tot in de details uitgewerkt..dat maakt het verschil in de nacht met uitvaren...en nu in de aanbieding met onze black friday deals check je fb of insta.
Team Carp North
Team Carp North heeft een foto van New Direction Tackle NL gedeeld.7 dagen geleden
Onze T10 is de unieke swinger is klaar voor elke klus slappe lijnen strakke lijnen, lange afstand of dichtbij geen probleem.
Makkelijk los te halen door magneet verbinding dus ideaal voor korte snelle sessie waarbij verplaatsen noodzaak is.
Volledig aluminium en carbon shaft veersysteem..

Onze T10 zijn te bestellen op.

https://www.bol.com/nl/p/new-direction-tackle-spring-bite-indicator-t10/9200000100054669/?suggestionType=suggestedsearch&bltgh=iQX81EN12n-zF6HVq25GcQ.1.3.ProductPageUrl
Carp North
Carp North heeft een link op je Tijdlijn gedeeld.3 weken geleden
Our dutch team had a wintersession somewhere in the Netherlands. enjoy the scenery and keep fishing the smart way.
Carp North
New Direction Tackle Fishing the smart way
Our dutch team had a wintersession somewhere in the Netherlands. enjoy the scenery and keep fishing the smart way.
youtube.com
Team Carp North
Team Carp North heeft een foto van New Direction Tackle NL gedeeld.3 weken geleden
Onze nieuwe snags volledig instelbaar compatible met alle beetmelders. Geleverd schroef connector voor de meest gangbare swingers. En magneet koppeling voor fox en T10 spring bite indicator.. gefreesd aluminium schroefverbinding verharde snags met rubberen afwerking ter bescherming van uw hengels.. en dat alles voor maar 13 euro.
Team Carp North
Team Carp North heeft een link gedeeld.3 weken geleden
Our dutch team had a wintersession somewhere in the Netherlands. enjoy the scenery and keep fishing the smart way.
Team Carp North
New Direction Tackle Fishing the smart way
Our dutch team had a wintersession somewhere in the Netherlands. enjoy the scenery and keep fishing the smart way.
youtube.com
Carp North
Carp North heeft een bericht op je Tijdlijn gedeeld.3 weken geleden
Heb jij de nieuwe T10 Spring Bite Indicators van New Direction Tackle NL al gezien? Lees er meer over in onze News Flash.

https://www.carpfeeling.com/carptalk/nieuws/cf-news-flash-oktober-2018-deel-2
Deel dit :

Scroll to Top